Realizacja standardu II

Dzieci z klasy 1c w pierwszym tygodniu października samodzielnie przygotowały zdrowe drugie śniadanie. Wykazały się przy tym ogromną kreatywnością i zaangażowaniem. Śniadanie, którego głównymi składnikami były jajka, sałata, szczypiorek i rzodkiewka, smakowało każdemu małemu kucharzowi :-)

Tekst i zdjęcia: Urszula Pomałecka-Paszek

  • 20181004_101350
  • 20181004_101418
  • 20181004_101431
  • 20181004_101442
  • 20181004_101450
  • 20181004_101501
  • 20181004_101506
  • 20181004_101515
  • 20181004_101531
  • 20181004_101600
  • 20181004_101722
  • 20181004_101807
  • 20181004_102011
  • 20181004_102114
  • 20181004_102431
  • 20181004_102634
  • 20181004_102657
  • 20181004_102705
  • 20181004_102738

Dodatkowe informacje

facebook_page_plugin